De premie van uw autoverzekering berekenen

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Als u direct de premie van een autoverzekering wilt berekenen voordat u die gaat afsluiten, helpen wij u graag. BM sigortam heeft een handige online tool waarmee u verschillende autoverzekeringen kunt vergelijken. Voor een uitgebreider overzicht kunt u ons inschakelen. Wij geven u graag onafhankelijk, deskundig advies op maat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


De premie van een autoverzekering berekenen en vergelijken

Een autoverzekering is een terugkerende investering. Dit betekent dat u niet wilt betalen voor dekking die voor u niet relevant is, want dan maakt u onnodig veel kosten. U kunt via onze tool direct de premie van uw autoverzekering berekenen en verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken om te bepalen welke u het best kunt afsluiten. Wilt u bijvoorbeeld een allrisk-autoverzekering waarmee u volledig verzekerd bent? Of volstaat een WA-autoverzekering voor u? U kunt ook kiezen voor een WA-autoverzekering met beperkt Casco. Het is ook belangrijk om te kijken naar uw schadevrije jaren, want daarmee krijgt u korting op de basispremie van uw autoverzekering. Als u twijfelt over de beste keuze voor u, vraagt u ons om advies.

Extra dienstverleningen

U kunt uw autoverzekering combineren met andere pakketten voor extra dekking. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om pechhulp voor de auto bij uw verzekering te nemen. Heeft u een auto voor zakelijk gebruik? Bekijk dan ook onze mogelijkheden voor het verzekeren van een bedrijfsauto. Ook is een inzittendenverzekering wellicht handig voor u. Wat uw specifieke situatie ook is, bij ons kunt u de premie van uw autoverzekering berekenen, vergelijken en u kunt zelfs direct een verzekering afsluiten.

Bereken uw premie en sluit een verzekering af

Als u een autoverzekering wilt afsluiten, kunt u bij ons direct de premie van diverse pakketten berekenen. Zo ziet u direct welke keuze het beste bij uw situatie past. Onze experts helpen u hier graag bij als u behoefte heeft aan persoonlijk advies. Wilt u de premie van uw autoverzekering berekenen en misschien wel direct een verzekering afsluiten? Bel dan naar 013 - 467 52 67.