Met trots een van de grootste moskee verzekeraars van Nederland

Het verzekeren van een moskee vraagt om specialistische kennis. BM Sigortam  heeft deze kennis in huis en helpen moskeebestuurders graag bij het verzekeren van de moskee. Of het nu gaat om schade, aansprakelijkheid of rechtsbijstand, wij helpen u graag.

Bij een schade aan de moskee zelf wilt u kunnen vertrouwen op de verzekeraar. Maar er kan ook schade door aansprakelijkheid ontstaan. De bestuurders van de moskee kunnen bijvoorbeeld aansprakelijk gesteld worden, waar ook juridische kosten uit kunnen voortkomen. Met de moskeeverzekering kunt u deze risico’s verzekeren. Door verschillende specifieke dekkingen samen te voegen in één polis, kunt u voorkomen dat u belangrijke verzekeringen over het hoofd ziet.

QUOTE

"Voor ons is het erg belangrijk om rust en zekerheid te hebben over risico’s die wij lopen. Met behulp van BM Sigortam weten we zeker dat er een expert mee kijkt die ons helpt om de juiste keuzes te maken. Dit bespaart zoveel geld en tijd, dat ik niet anders kan dan het aan iedereen aanraden."

EXPERTISE VAN EEN ADVISEUR DIE MEEDENKT

Zonder een moskeeverzekering zijn de risico’s te groot. Een moskeeverzekering is meer dan alleen een verzekering voor het gebouw. Het is een samenvoeging van meerdere noodzakelijke verzekeringen waar geen enkel bestuur van een moskee zonder kan. Wij hebben een groot deel van de moskeeën in Nederland verzekerd, wij weten dus wat er speelt.

MEER WETEN OVER...

Graag adviseren wij hierover. Vaak is het namelijk maatwerk, maar dat is voor ons geen issue. Wij weten wat er speelt en wat de grote te verzekeren risico’s zijn.

Klik hier!

Aantal verzekerde moskeeën
Mensen veilig in een gebedshuis
Jaren ervaring met verzekeren gebedshuizen