BM sigortamKlik om onze app te openenOpenen

 

 

 

Wie is BM Life?

BM Life is erop gericht om Etnische Nederlanders te helpen om gezond en fit door het leven te gaan in een veilige omgeving. Dit bereiken wij door samen te werken met overheden, federaties, stichtingen, verenigingen en verzekeraars.

WAT DOET BM LIFE?

BM Life treedt op als belangenbehartiger voor onze leden in een multiculturele samenleving en voelen ons daar verantwoordelijk voor. Wij zorgen voor elkaar en met elkaar en handelen op basis van onze kernwaarden Vertrouwen, Veiligheid, Gelijkheid, Gezondheid en Gezelligheid.  

WAT BIEDT BM LIFE?

BM Life heeft een brugfunctie voor haar leden en fungeert als wegwijzer op het gebied van zorgverzekering, zorgverlening, sport, reizen, gezelligheid, gezondheid, educatie, communicatie en ontmoetingsmomenten, waarbij rekening wordt gehouden met de gebruiken en culturen van Etnische Nederlanders.

BM Life is specialist om Etnische Nederlanders te helpen en biedt speciale producten en diensten aan met extra collectiviteitsvoordelen zoals een islamitische uitvaartverzekering, inspirerende informatieve bijeenkomsten en programma’s over toegankelijke en betaalbare zorg in binnen- en buitenland.  

 

Meer informatie

BM sigortam

Aansluitgegevens:

  • KvK: 18081375
  • Kifid: 300.006.435
  • AFM: 12009914

Correspondentieadres:

  • Postbus 1013
  • 5004 BA Tilburg

 

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact opnemen

BM sigortam
Dr. Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg

 013 - 467 52 67
 info@bmsigortam.nl