Autoverzekering WA plus beperkt casco

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Een autoverzekering WA met beperkt casco dekt naast schade die u anderen toebrengt ook enkele gevallen van schade aan uw eigen voertuig. Deze regeling is aantrekkelijk voor auto’s van meer dan vijf en minder dan tien jaar oud. Bij BM sigortam vergelijken we verschillende pakketten voor u, zodat u de beste optie kiest.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Wat houdt een autoverzekering WA met beperkt casco in?

Een autoverzekering WA met beperkt casco is een verzekering die iets meer denkt dan de basis WA-autoverzekering. Die dekt enkel de kosten van schade aan anderen, terwijl de WA-verzekering met beperkt casco ook specifieke soorten schade aan uw eigen voertuig dekt. Voorbeelden van schade waarvoor u dan verzekerd bent zijn brand, stormschade, inbraak en ruitschade. Om alle schade aan uw eigen motorvoertuig te dekken, ook als u die zelf heeft veroorzaakt, neemt u een allrisk-autoverzekering. Als een autoverzekering WA plus beperkt casco genoeg is voor u, heeft u de keuze uit verschillende verzekeraars. Wij zetten ze graag voor u op een rij en voorzien u van advies op maat. U kunt online direct de premie van een autoverzekering berekenen en vergelijken met anderen. Zo ziet u waar u de laagste premie betaalt.

Vergelijk autoverzekeringen en sluit er een af

Als u een autoverzekering WA met beperkt casco afsluit, bent u iets breder verzekerd dan met een basispakket. U heeft diverse aanbieders om uit te kiezen, dus doe vooral genoeg onderzoek. Wij kunnen u hierbij helpen. Bel naar 013 - 467 52 67 voor advies over het vergelijken van autoverzekeringen.