Autoverzekering WA

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Een autoverzekering WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) is verplicht in Nederland. Daarmee bent u verzekerd voor schade die u met uw motorvoertuig bij andere personen of eigendommen veroorzaakt. Bij BM sigortam vergelijken we diverse aanbieders voor u, zodat u direct ziet wat de beste oplossing is voor u. Wij helpen u indien gewenst ook als u wilt overstappen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Een autoverzekering WA vergelijken en afsluiten

Nadat u een auto heeft gekocht, bent u verplicht die te verzekeren. U kiest bij de meeste verzekeraars uit verschillende pakketten. Een autoverzekering WA is het basispakket dat verplicht is in Nederland. Daarmee dekt u schade aan anderen. Met een WA-autoverzekering plus beperkt casco bent u ook verzekerd voor bepaalde soorten schade aan uw eigen voertuig. De meest uitgebreide verzekering is een allrisk-autoverzekering. Daarmee bent u zowel verzekerd voor schade die u toebrengt aan anderen als schade door eigen toedoen. Welke verzekering geschikt is voor uw auto, hangt af van diverse factoren, zoals hoe oud uw auto is. Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden voor een WA-autoverzekering. U kunt ons de premie van uw autoverzekering laten berekenen om te zien welke autoverzekering WA het gunstigst is voor u.

Sluit uw WA-verzekering af

Door een autoverzekering WA af te sluiten, dekt u schade die u toebrengt aan anderen. U wilt natuurlijk geen onnodig hoge premie betalen. Daarom schakelt u ons in voor persoonlijk advies bij het bekijken van autoverzekeringen. Wij zijn niet aan een verzekeraar gebonden, dus u bent verzekerd van betrouwbaar advies. Bel voor onze hulp naar 013 - 467 52 67.