Zekerheid met een allrisk-autoverzekering/h1>

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Met een allrisk-autoverzekering zijn de kosten van schade aan uw auto compleet gedekt. Dit soort verzekering is met name aantrekkelijk voor u als uw auto niet meer dan zes jaar oud is. Bij BM sigortam ondersteunen we u graag bij uw keuze door u eerlijk advies te geven over verschillende mogelijkheden. Zo vindt u een geschikte allriskverzekering voor uw auto en betaalt u wellicht minder kosten dan voor uw huidige pakket.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Een allrisk-autoverzekering biedt u maximale dekking

De allriskverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor uw auto, waardoor u dan ook meer kosten betaalt. Dit is het echter waard voor jonge auto’s, omdat u dan tegen alle gevallen van schade bent verzekerd. Een allrisk-autoverzekering dekt namelijk kosten voor schade aan uw auto, ook als u er zelf voor verantwoordelijk bent. Dit is niet het geval bij een WA-autoverzekering, waarbij u slechts verzekerd bent voor schade aan anderen. Een WA-autoverzekering met beperkt casco beschermt u slechts tegen enkele gevallen van schade aan uw eigen voertuig, zoals stormschade. De enige uitzonderingen waarvan de kosten niet gedekt zijn bij een allrisk-autoverzekering, zijn in het geval dat de bestuurder niet over (geldig) rijbewijs beschikt, als die onder invloed reed of als de schade met opzet is veroorzaakt. Voor een gemiddelde, verantwoordelijke bestuurder dekt een allriskverzekering dus de kosten van voldoende situaties waarin uw auto beschadigd kan raken. Vergelijk de premie van uw autoverzekering met andere pakketten om te zien wat het voordeligst is.

Profiteer van de meest uitgebreide dekking met een allriskverzekering

Wij helpen u graag een allrisk-autoverzekering te kiezen waarvoor u niet te veel kosten betaalt. Zo geniet u van de complete dekking van een allriskverzekering van uw auto terwijl u relatief weinig betaalt of zelfs minder hoge kosten betaalt dan voor uw huidige polis. Vraag ons om hulp bij het kiezen van een autoverzekering door te bellen naar 013 - 467 52 67.