Pechhulp afsluiten

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

U kunt pechhulp afsluiten via BM sigortam. Wij vergelijken diverse opties voor u, zodat u de voordeligste en meest geschikte oplossing vindt voor uw situatie. Op die manier kunt u met een gerust hart de weg op. Wist u dat u pechhulp bij een andere verzekeraar kunt afsluiten dan waar uw auto is verzekerd? Of u kunt het juist als aanvulling op uw huidige voertuigverzekering of reisverzekering nemen. Bij ons profiteert u van eerlijk en onafhankelijk advies.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Pechhulp afsluiten om uren langs de weg te voorkomen

Het is erg vervelend en soms zelfs gevaarlijk als u onderweg pech krijgt met de auto. Om ervoor te zorgen dat u snel uw weg kunt vervolgen, kunt u pechhulp afsluiten. Als u dan langs de weg komt te staan, kunt u de wegenwacht bellen. Die komen naar u toe om het probleem te verhelpen of de auto naar uw huis of de garage te slepen. Als u geen pechhulp heeft, betaalt u ongeveer € 250,- om uw auto te laten wegslepen. U kunt pechhulp los afsluiten bij een willekeurige verzekeraar, maar u kunt het ook als uitbreiding op uw huidige autoverzekering of reisverzekering nemen. Dat tweede is bijvoorbeeld handig als u ook op vakantie verzekerd wilt zijn van hulp bij autopech.

Ontdek al uw mogelijkheden

Omdat pechhulp niet onder standaard dekking valt, moet u die apart afsluiten. Of het voordeliger is bij uw eigen verzekeraar of bij een ander, hangt af van uw situatie. Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden voor autoverzekeringen. Bel naar 013 - 467 52 67 om ons in te schakelen als uw verzekeringsadviseur.