Uzelf goed verzekeren voor op vakantie

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

U verzekeren voor de periode dat u op vakantie vertrekt is belangrijk om onverwachte, noodzakelijke kosten in het buitenland te dekken. Voor een reisverzekering heeft u verschillende opties. BM sigortam staat u graag bij met persoonlijk en onafhankelijk advies, zodat u het pakket kiest dat u het beste uitkomt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Hoe kunt u zich het beste verzekeren voor op vakantie?

Afhankelijk van uw situatie zijn er verschillende manieren waarop u zich kunt verzekeren voor onverwachte kosten op vakantie. Reist u meerdere keren per jaar? Dan is een doorlopende reisverzekering de beste optie. Als u niet vaak met vakantie vertrekt, volstaat een tijdelijke verzekering, bijvoorbeeld een reisverzekering voor een week. Het is ook afhankelijk van wat voor activiteiten u gaat ondernemen. Wintersport valt bijvoorbeeld niet onder de meeste standaard reisverzekeringen. Wilt u een reisverzekering voor uw tijd in het buitenland? Laat u dan adviseren door onze experts.

Vertrek zorgeloos op reis

Wilt u zich verzekeren voor noodgevallen op vakantie? Dan bespreken wij graag onze verzekeringsmogelijkheden met u. Op die manier kiest u gegarandeerd de optie die het beste bij u past. Benader ons telefonisch via 013 - 467 52 67 om persoonlijk advies te ontvangen en diverse aanbieders met elkaar te vergelijken.