Reisverzekering voor een week

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Een tijdelijke reisverzekering voor een reis van een week is voordeliger dan een doorlopende reisverzekering. Dit is met name een aantrekkelijke optie als u niet vaak op reis vertrekt. BM sigortam helpt u graag de juiste keuze te maken voor uw situatie. Zo kunt u zonder zorgen van uw reis genieten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Een tijdelijke reisverzekering voor uw trip van een week

Als u niet vaak op reis gaat, is een tijdelijke reisverzekering, bijvoorbeeld een voor een week, een goede keuze. Op die manier bent u vanaf het moment dat u vertrekt tot uw thuiskomst verzekerd tegen hoge kosten in het buitenland als medische noodgevallen of pech met uw voertuig. Als u in uw land van herkomst geen verzekering kunt afsluiten voor uw tijd in Nederland, kunt u tijdelijk als buitenlander een reisverzekering in Nederland afsluiten. Wij vergelijken verschillende reisverzekeringen voor bepaalde tijd voor u, zodat u de keuze kunt maken die het beste bij uw situatie past.

Kies voor een tijdelijke reisverzekering

Gaat u voor een week op reis en wilt u enkel voor die tijd een reisverzekering? Dan helpen wij u graag de meest gunstige optie voor uw situatie te kiezen. Als u gebruik maakt van onze dienstverlening, ontvangt u betrouwbaar en persoonlijk advies. Bovendien heeft u altijd twee weken bedenktijd. Bel ons via 013 - 467 52 67.