Reisverzekering voor een buitenlander in Nederland

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Wilt u een reisverzekering afsluiten als buitenlander in Nederland? BM sigortam adviseert u graag over de gunstigste reisverzekering voor uw situatie. Op die manier bent u vanaf vertrek vanuit uw thuisland tot uw aankomst thuis verzekerd ondanks dat u in uw land van herkomst geen verzekering kunt afsluiten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Advies over een reisverzekering voor een buitenlander in Nederland

Als u als buitenlander in Nederland op vakantie gaat en u in uw thuisland geen reisverzekering kunt afsluiten, kunt u dat hier doen. Afhankelijk van de reisverzekering die u kiest bent u verzekerd in geval van nood tussen de tijd dat u vertrekt uit uw land van herkomst tot u daar weer aankomt. Denk hierbij aan een ongeval waarbij u medische hulp nodig heeft, of als u onderweg pech krijgt. Welke verzekering bij uw vakantie past, hangt af van de activiteiten die u gaat ondernemen. Als u ons inschakelt, ontvangt u betrouwbaar advies over de mogelijkheden op basis van uw situatie. Verblijft u lange tijd in Nederland? Dan is het soms verplicht om als buitenlander een zorgverzekering af te sluiten.

Vraag ons om deskundig advies

Als buitenlander is het niet altijd mogelijk om een reisverzekering af te sluiten in uw eigen land, dus kunt u dit in Nederland doen. Wij helpen u graag om diverse verzekeringen te vergelijken. Daarbij rekent u op onafhankelijk advies op basis van uw situatie. Bel naar 013 - 467 52 67 om gebruik te maken van onze expertise.