Zorgverzekering afsluiten voor een buitenlander

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Een zorgverzekering afsluiten is verplicht voor iedereen ouder dan 18 die in Nederland woont of werkt, dus ook als u een buitenlander bent. Hebt u er nog geen? Bij BM sigortam berekenen we graag de meest gunstige optie voor u. Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar, waardoor u altijd betrouwbaar advies ontvangt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Wat is belangrijk als u een zorgverzekering wilt afsluiten voor een buitenlander?

Er zijn meerdere factoren waar u rekening mee moet houden voor het afsluiten van een zorgverzekering als buitenlander. Zo is van belang of u een verblijfsvergunning heeft of niet. Zo niet, dan is het ook belangrijk om te weten of Nederland een verdrag heeft afgesloten over zorgkosten met uw land van herkomst. Als dat wel het geval is, kunt u een verdragspolis afsluiten als u maximaal vier maanden lang in Nederland werkt. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet weet welk pakket het beste bij uw behoeften past. Het is echter belangrijk om de juiste zorgverzekering te kiezen, om te voorkomen dat u maandelijks betaalt voor dekking waar u weinig aan heeft. Om ervoor te zorgen dat u als buitenlander een passende zorgverzekering kunt afsluiten, vergelijken wij verschillende aanbieders voor u. Maakt u een reis naar Nederland en kunt u zich in uw land van herkomst hiervoor niet verzekeren? Vraag dan ook naar de mogelijkheden voor een reisverzekering voor buitenlanders in Nederland.

Maak gebruik van onze expertise

Als u als buitenlander een zorgverzekering wilt afsluiten, is het belangrijk om voor een pakket te kiezen dat bij uw specifieke situatie past. Door gebruik te maken van onze dienstverlening maakt u gegarandeerd de beste keuze. Bel naar 013 - 467 52 67 voor meer informatie over de mogelijkheden.