Reisverzekering voor het buitenland

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Met een reisverzekering vertrekt u zonder zorgen op reis naar het buitenland. Weet u niet welke reisverzekering het beste bij uw situatie past? Bij BM sigortam ontvangt u advies op maat van uw situatie. Zo weet u welk pakket het aantrekkelijkst voor u is in elk opzicht. Omdat wij een onafhankelijke adviseur zijn, vergelijken wij graag verschillende aanbieders voor u.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


De beste reisverzekering voor uw reis naar het buitenland

Er zijn veel uiteenlopende mogelijkheden beschikbaar als u een reisverzekering wilt afsluiten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een doorlopende reisverzekering of een tijdelijke, met dekking voor Europa of over de hele wereld en met of zonder dekking van autopech. Gaat u regelmatig op reis? Dan is een doorlopende reisverzekering de beste keuze. Als u niet vaak op reis gaat, volstaat een tijdelijke verzekering. U kunt bij sommige verzekeraars bijvoorbeeld een reisverzekering voor een week afsluiten. Als u op reis gaat naar het buitenland en u hiervoor een reisverzekering wilt afsluiten, adviseren wij u graag. Zo kiest u de juiste verzekering voor uw vakantie.

Kies de juiste reisverzekering

Om te voorkomen dat u in het buitenland grote onverwachte kosten maakt door onvoorziene omstandigheden, kunt u een reisverzekering afsluiten. Wij bespreken graag de verzekeringsmogelijkheden met u, zodat u een verzekering kiest die aansluit op uw situatie. Wilt u gebruikmaken van onze expertise als verzekeringsadviseur? Neem dan contact met ons op via 013 - 467 52 67.