Inzittendenverzekering voor de auto

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Met een inzittendenverzekering verzekert u uzelf en de passagiers en eigendommen in uw auto voor kosten die het gevolg zijn van een verkeersongeval. Zo betaalt uw verzekeraar bijvoorbeeld noodzakelijke medische kosten voor uzelf en passagiers of kosten voor materiële schade. Wij van BM sigortam geven u graag onafhankelijk advies over het afsluiten van een inzittendenverzekering.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Een inzittendenverzekering afsluiten voor uw auto

De inzittendenverzekering is vaak een aanvulling op de verzekering van uw auto. Het verschilt echter per aanbieder en per pakket wat precies in welk geval onder de verzekering valt. Als u een inzittendenverzekering wilt afsluiten, helpen wij u met het vergelijken van de pakketten. U kunt de premie van uw autoverzekering in combinatie met inzittendenverzekering door ons laten berekenen, waarna we u informeren over de voor- en nadelen van ieder pakket op basis van uw situatie. Zo is arbeidsongeschiktheid na het ongeval bij de ene aanbieder wel gedekt, maar bij de ander niet. Hetzelfde geldt voor uitvaartkosten, die zijn ook niet altijd gedekt. Heeft u nog geen autoverzekering? Dan kunt u bij ons ook de mogelijkheden voor een allrisk-autoverzekering of een ander soort pakket bekijken. U heeft bij ons altijd twee weken lang bedenktijd voordat u een verzekering afsluit.

Sluit uw inzittendenverzekering af met onze hulp

Bij het afsluiten van een inzittendenverzekering voor uw auto is het belangrijk dat u weet wat precies wel en niet gedekt is. Wij geven u graag meer inzicht in de verschillende mogelijkheden door diverse autoverzekeringen te vergelijken. Zo sluit u een verzekering af bij de juiste partij. Neem contact met ons op door te bellen naar 013 - 467 52 67 om een passende inzittendenverzekering af te sluiten.