Uw bedrijfsauto verzekeren

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Om uw bedrijfsauto te verzekeren heeft u vaak een ander soort pakket nodig dan voor een auto voor particulier gebruik. Een autoverzekering voor een voertuig voor zakelijk gebruik staat bijvoorbeeld op naam van uw bedrijf staat in plaats van op uw eigen naam, omdat de auto wordt bestuurd door verschillende personen. Wij houden graag rekening met uw specifieke behoeften als ondernemer en voorzien u van advies op maat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Hoe uitgebreid wilt u uw bedrijfsauto verzekeren?

Als u een autoverzekering zoekt voor een voertuig voor zakelijk gebruik heeft u verschillende mogelijkheden. Een WA-autoverzekering is de basisverzekering die verplicht is in Nederland. Daarmee bent u verzekerd voor schade aan anderen en hun eigendommen. Wilt u ook schade aan de bedrijfsauto zelf verzekeren? Een WA-autoverzekering met beperkt casco dekt onder andere stormschade en ruitschade. Met een allriskverzekering is uw bedrijfsauto verzekerd voor de meeste schade, ook als u die zelf heeft veroorzaakt. Een zo laag mogelijke premie is natuurlijk aantrekkelijk, maar de goedkoopste verzekering is niet altijd het beste. Wij adviseren u graag over een autoverzekering voor uw voertuig voor zakelijk gebruik. Op die manier verliest u geen honderden of duizenden euro’s als de bedrijfsauto beschadigd raakt of schade veroorzaakt.

Laat ons u adviseren

Door uw bedrijfsauto te verzekeren, voorkomt u onverwachte hoge kosten door schade. Welke autoverzekering het beste bij uw auto voor zakelijk gebruik past, hangt af van uw situatie. Bekijk onze diensten voor zakelijke klanten en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Voor professioneel verzekeringsadvies belt u naar 013 - 467 52 67.