Opstalverzekering: wat zijn de kosten?

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

U betaalt voor een opstalverzekering tientallen euro’s aan kosten per maand. U heeft echter de keuze uit verschillende pakketten die ieder verschillen in prijs. Wat u precies betaalt, verschilt dus per verzekeraar. Met onze hulp kiest u een opstalverzekering die aansluit op uw behoeften waarvoor u per maand niet te veel kosten betaalt. Ook als u wilt overstappen, helpen wij u graag.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Een opstalverzekering kiezen waarvoor u weinig kosten per maand betaalt

Met een opstalverzekering verzekert u uw woning en de voorwerpen die eraan of erin vastzitten. Er zijn verschillende opties als u een opstalverzekering wilt afsluiten. Wij vergelijken graag diverse mogelijkheden door de kosten van de opstalverzekering in te schatten bij verschillende verzekeraars. Zo ziet u snel voor welke opstalverzekering u de laagste premie betaalt. Dankzij onze samenwerking met diverse verzekeraars bieden wij u veel verschillende opties en kiest u eenvoudig de opstalverzekering met zo laag mogelijke kosten per maand. Als u ook benieuwd bent naar de prijs van een inboedelverzekering, helpen wij u eveneens graag.

Voorkom onnodig hoge maandelijkse kosten

Door met onze hulp opties voor een opstalverzekering te vergelijken op basis van kosten per maand, kiest u een zo voordelig mogelijk pakket. Bel naar 013 - 467 52 67 voor deskundig verzekeringsadvies. Twijfelt u na ons adviesgesprek nog? U heeft bij ons veertien dagen bedenktijd voordat u ergens aan vastzit, dus u kunt alle opties voor woonverzekeringen op uw gemak nog eens afwegen.