Een inboedelverzekering: bereken uw premie

14 dagen bedenktijd
Hulp bij overstappen
Onafhankelijk van verzekeraars

Via BM sigortam kunt u van een inboedelverzekering de premie snel berekenen en vergelijken met andere verzekeringen op basis van de kosten per maand. Op die manier kiest u de voordeligste verzekering die u in al uw behoeften voorziet. Wij werken samen met diverse verzekeraars, maar we zijn wel onafhankelijk. Zo heeft u dus toegang tot informatie over vele aanbieders, maar ontvangt u alsnog een eerlijk advies bij het berekenen van de premie van uw inboedelverzekering.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


De juiste inboedelverzekering kiezen door uw premie te berekenen

Als u wilt weten hoeveel een inboedelverzekering u per maand zal kosten, kunt u uw premie eenvoudig berekenen. Wij helpen u graag om dit voor diverse pakketten bij verschillende aanbieders te doen, zodat u de meest gunstige verzekering kiest. De inboedelverzekering met de laagste kosten per maand is echter niet altijd de juiste voor uw situatie. Om te voorkomen dat u belangrijke voor- en nadelen over het hoofd ziet, adviseren wij u graag. Dankzij onze ervaring weten wij welke polissen het beste passen bij uw behoeften.

Meer verzekeringen voor uw woning

Een inboedelverzekering dekt schade aan of diefstal van eigendommen die niet aan uw woning vastzitten. Als u ook verzekerd wilt zijn voor schade aan uw woning zelf, kunt u een opstalverzekering afsluiten. Het verschil tussen de twee is soms wat vaag, dus wij lichten de details graag voor u toe. Zo is het duidelijk wat u precies verzekert als u per maand kosten betaalt voor een inboedelverzekering en u geen opstalverzekering betaalt, of andersom.

Vind de juiste inboedelverzekering voor u

Weet u niet welke inboedelverzekering het beste geschikt is voor uw situatie? Wij berekenen graag de premie van een inboedelverzekering voor u en vergelijken die met anderen op basis van de kosten per maand. Dankzij onze samenwerking met diverse verzekeraars kiest u bij ons uit een breed aanbod aan woon- en autoverzekeringen. Schakel onze hulp in door contact met ons op te nemen via 013 - 467 52 67.