BM sigortamKlik om onze app te openenOpenen

 

 

 

 

Juridische dienstverlening: waarom?
Je hoopt dat het niet gebeurt, maar je kunt het nooit uitsluiten: een juridisch conflict. Een juridisch conflict is erg vervelend en we begrijpen dat dit in de praktijk kan leiden tot onrust. Zeker als je er niet in je eentje uit komt. In zulk soort gevallen is het fijn als je kunt terugvallen op juridische dienstverlening.Dit kan bijvoorbeeld met een rechtsbijstandverzekering. Of voor een van te voren vast afgesproken bedrag. Je krijgt dan specifiek voor het juridisch probleem de hulp die je nodig hebt. Zeker handig al je geen rechtsbijstandverzekering hebt.

Juridische hulp van DAS
DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor iedereen, of je nu verzekerd bent of niet. Zo zijn er meer dan 800 gespecialiseerde juristen en bijna 100 advocaten in dienst, die actief zijn binnen meer dan 40 rechtsgebieden. Zij staan voor je klaar om je te ondersteunen door je juridisch advies te geven en je verder te helpen om het juridisch conflict op te lossen.

Voor jou als consument
Je wordt zonder aantoonbare reden ontslagen door je werkgever, een webshop die je geen geld terug wil geven, je krijgt schade door een aanrijding met de auto of je hebt problemen met je verhuurder. Bij veel conflicten met wie dan ook, helpt DAS je graag verder. De rechtsbijstandverzekering DAS voor Particulieren Totaal is hier het meest voor geschikt.

Meer weten? Neem dan contact op met ons op.

En ook voor ondernemers
Een klant die zijn opdracht intrekt, een probleem met een werknemer of een klant die zijn factuur niet betaald. Als ondernemer wil je een conflict het liefst voorkomen. Daarom kun je bij DAS altijd terecht voor advies: online of persoonlijk. Is er dan toch een conflict? Dan helpt DAS je verder en bepaalt samen met jou de vervolgstappen. En mocht je factuur niet worden betaald, dan krijg je van ons incassobijstand. De rechtsbijstanderzekering DAS voor Ondernemers is speciaal gemaakt voor ondernemers: voor zelfstandige zonder personeel maar ook voor het MKB .

Meer weten? Neem dan contact op met ons.

Speciaal aanbod voor Religieuze instellingen
Heeft de stichting of belangenorganisatie juridische hulp nodig? Dan hebben wij een uniek en speciaal aanbod: DAS voor Ondernemers religieuze instellingen. Een complete rechtsbijstandverzekering speciaal voor Moskeeën tegen een scherpe premie.

Meer weten? Neem dan contact op met ons op. 

Liever geen verzekering?
En kies je er voor om geen verzekering te sluiten, maar is er wel een juridische conflict of probleem? Ook dan helpen de juristen van DAS! Direct hulp voor een vast, eenmalig bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je alleen voor wat nodig is.

Meer weten? Neem dan contact op met ons op. 

 

BM sigortam

Aansluitgegevens:

  • KvK: 18081375
  • Kifid: 300.006.435
  • AFM: 12009914

Correspondentieadres:

  • Postbus 1013
  • 5004 BA Tilburg

 

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact opnemen

BM sigortam
Dr. Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg

 013 - 467 52 67
 info@bmsigortam.nl